Alla ekologiska frukter är glutenfria , såsom meloner , äpplen, fikon , avokado, päron och bananer .
Ekologiska grönsaker
Om du är en gluten - känslig person , kan du känna dig fri att äta så många grönsaker som du vill . Ekologiska grönsaker är alla glutenfria , som spenat , potatis , broccoli och bönor .
Ekologiskt kött
Vissa kommersiella kött kan innehålla små mängder av gluten , vilket gör dem svåra att äta för personer med glutenallergi . Välj ekologiskt kött som inte innehåller tillsatser, såsom gluten . Addera ekologisk ost
ekologisk ost innehåller inget gluten , och kan komma i en mängd olika smaker , såsom cheddar , feta och munster.
spelt Bread
Bröd
och bakverk gjorda med dinkelmjöl istället för vetemjöl , kan ätas av en person som har glutenallergi . Detta beror på spelt mjöl innehåller inget gluten .
Upphovsrätt © Liv och hälsa